Returnarea unui produs

Bunurile achiziționate pot fi returnate în termen de 14 zile conform articolului 50 din CPA, dacă:
– se află în aceeași stare în care au fost livrate (fără zgârieturi, avarii, kit incomplet, ambalaj / cutie deteriorată, electricitate lovit);
În cazul neîndeplinirii acestor condiții, ne rezervăm dreptul de a refuza acceptarea mărfurilor returnate și, în consecință, de a nu rambursa întreaga sumă plătită de Utilizator.
Utilizatorul este obligat să ne anunțe în scris sau prin telefon despre dorința sa de a returna mărfurile / mărfurile și de a le returna la adresa specificată de la care au fost trimise mărfurile.

În consecință, el trebuie să țină o factură, o chitanță sau un card de garanție pentru a arăta că mărfurile au fost cumpărate de la noi! Toate costurile pentru returnarea mărfurilor, inclusiv costurile de transport, alte taxe de curierat și bancare aferente restituirii prețului plătit pentru achiziție, sunt suportate de Utilizator.
Utilizatorul are dreptul să primească numai valoarea mărfurilor returnate, așa cum a fost la cerere și cumpărare.În 
cazul refuzului de a primi mărfurile, Utilizatorul este obligat să plătească toate costurile de returnare a mărfurilor, inclusiv costurile de transport și alte taxe de curierat.