CUM SE FACE O COMANDĂ

Nu este necesar să vă înregistrați pentru a plasa o comandă pe site. Dacă doriți să vă înregistrați, apăsați butonul REGISTRATION situat în partea dreaptă sus a monitorului dvs. La înregistrare, câmpurile care trebuie completate sunt marcate cu un asterisc. După înregistrarea reușită, conectați-vă la contul dvs. cu numele de utilizator și parola aleasă de dvs. Selectați produsul dorit și apăsați butonul BUY. În formularul care se încarcă, scrieți cantitatea pe care doriți să o comandați, apoi puteți reveni pe site cu butonul CONTINUĂ CUMPĂRATURILE și adăugați mai multe produse în „coș”. Puteți anula comanda făcând clic pe „coșul de gunoi” din coloana DELETE. Când selectați articole din coș, puteți elimina fiecare produs selectând „coșul de gunoi” din coloana DELETE sau puteți modifica cantitatea. 
Puteți continua să faceți cumpărăturile cu butonul „CONTINUĂ CUMPĂRATURILE”. După ce ați terminat selectați produsul și apăsați butonul COMANDĂ. Se deschide pagina Informații despre livrare. Selectați o metodă de livrare și apăsați CONTINUARE.
Pentru a finaliza comanda, apăsați butonul CONFIRMA COMANDĂ.
După primirea comenzii, colegul nostru vă va contacta și veți primi un e-mail de confirmare cu toate detaliile comenzii.