TERMENI DE UTILIZARE

Utilizarea site-ului misotools.com este considerată a fi de acord cu acești Termeni și condiții generale.
Condițiile sunt obligatorii pentru toți utilizatorii, indiferent dacă sunt înregistrați sau folosesc conținutul paginii fără înregistrare. 
Înregistrându-se pe SITE / plasând o COMANDĂ și completând formulare cu date cu caracter personal, UTILIZATORII / CLIENTII declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse în baza de date și acordă consimțământul explicit, neechivoc și nedeterminat pentru ca datele lor personale să le poată să fie stocate și utilizate pentru gestionarea comenzilor, livrarea produselor, procesarea plăților.

Procedura de înregistrare pe site este absolut voluntară și gratuită. Înregistrarea este necesară numai pentru cumpărături prin magazinul online. Site-ul poate fi vizualizat de utilizatori în mod liber, fără a fi nevoie de înregistrare.
misotools.com își rezervă dreptul de a modifica conținutul și prețurile listate pe site în orice moment. Modificările devin valabile în momentul implementării lor.
misotools.com deține drepturile asupra întregului site web, a conținutului și a tuturor elementelor sale. Când copiați elemente fără consimțământul nostru, poate fi solicitată o sancțiune pentru infractori în temeiul Legii drepturilor de autor și a drepturilor conexe.
După apăsarea butonului COMANDĂ, Utilizatorul acceptă să cumpere mărfurile selectate. Comanda este considerată acceptată după trimiterea unei confirmări de către misotools.com la adresa de e-mail sau la numărul de telefon specificat al Utilizatorului. 
În caz de adresă incorectă sau greșită, persoana de contact și numărul de telefon atunci când trimiteți solicitarea, misotools.com nu este obligat să îndeplinească comanda. Compania nu este responsabilă pentru date incorecte și / sau incomplete într-o comandă. nu garantează respectarea deplină a articolelor prezentate pe site și a celor disponibile pe stoc.
Informațiile publicate pe site, fotografiile și dimensiunile ar trebui interpretate ca orientative. misotools.compermite existența unor discrepanțe între dimensiunile și culorile declarate și cele reale ale produselor, de care nu este responsabilă.
  Ne rezervăm dreptul de a refuza livrarea unei comenzi confirmate în cazul în care bunurile nu sunt disponibile. În cazul lipsei stocului de bunuri comandate, compania în termen de 3 / trei zile lucrătoare de la primirea comenzii notifică Utilizatorului epuizarea acesteia, trimițând un mesaj la adresa de e-mail sau la numărul de telefon specificat de Utilizator.

misotools.com se angajează să furnizeze numai serviciile enumerate pe site în modul în care sunt prezentate. Toate informațiile prezentate pe site, inclusiv prețurile mărfurilor, sunt valabile doar la momentul prezentării sale, ca misotools.comîși rezervă dreptul de a-l schimba în orice moment, fără notificare prealabilă.
Este responsabilitatea Utilizatorului să verifice periodic condițiile de utilizare a site-ului, precum și informațiile furnizate despre prețuri etc., pentru a fi informați în timp util în cazul în care au avut loc modificări. În orice caz, modificarea este efectivă de acum înainte și nu afectează comenzile confirmate de misotools.com înainte de execuție. În cazul în care este nevoie de o aprobare suplimentară de la noi, aceasta trebuie să i se acorde. În caz contrar, indiferent de confirmarea comenzii, aceasta va fi considerată nulă.
În cazul în care utilizatorul și-a dat consimțământul, avem dreptul să-i trimită informații despre promoții, jocuri, tombole etc. Accesul la resursele site-ului și la magazinul online pentru utilizatori incorecte va fi blocat. Vor fi șterse conturile utilizatorilor care încalcă condițiile de utilizare a site-ului și a magazinului online, precum și conturile utilizatorilor care le folosesc în alte scopuri. 
Site-ul nu este vizat și nu ar trebui vizitat de către persoane sub 18 (optsprezece) ani, și rugăm aceste persoane să nu furnizeze date cu caracter personal prin intermediul site-ului.
Minorii trebuie să aibă acordul expres al părinților sau al reprezentanților lor legali înainte de accesarea sau furnizarea datelor cu caracter personal.
Pentru problemele care nu sunt soluționate în acești Termeni și condiții generale, se aplică prevederile legislației în vigoare în Republica Bulgaria.