CONDIȚII DE GARANȚIE ȘI RECLAMAȚII

Dacă doriți să faceți o reclamație, vă rugăm să trimiteți un e-mail la adresa noastră de e-mail ( misotools.com@gmail.com ) sau să ne contactați pe pagina noastră de Facebook!

Vă rugăm să păstrați ambalajul produsului și documentul de plată și expediție de la curier (chitanță șiAWB), pentru a putea beneficia de garanția de 24 de luni!

Toate produsele din magazin sunt supuse condițiilor de garanție ale producătorului . 
Garanția comercială furnizată este valabilă numai în cazul utilizării corecte a produselor, respectând caracteristicile tehnice ale acestora, indiferent de garanția comercială.

Orice utilizator care a achiziționat un produs de la magazinul nostru online are dreptul de a formula o eventuală contestație.
Aceasta trebuie depusă în scris sau verbal la adresele indicate pe sait sau telefonul afișat.
Reclamația trebuie să fie însoțită de o factură / chitanță care confirmă plata și un document de livrare. Nu avem obligația de a rezolva eventuale plângeri care nu conțin niciunul dintre aceste documente.
În cazul în care reclamația este justificată, o vom rezolva în termen de 1 (una) lună de la depunerea acesteia.
Imediat după primirea coletului, dar nu mai târziu de 24 de ore, Utilizatorul trebuie să verifice dacă produsul este complet și dacă nu prezintă anumite probleme/ defecte.
În cazul defectelor semnalate la primirea mărfii, Utilizatorul trebuie să anunțe imediat modelul și cantitatea.
Nu suntem răspunzători pentru daunele rezultate din utilizarea necorespunzătoare, instalarea defectuoasă a produselor și nu avem obligația de a rezolva acele reclamații pentru defecte sau neconcordanțe ca urmare a motivelor de mai sus. Utilizarea produselor de către Client / Utilizator, se realizează pe riscul său. Nu suntem responsabili pentru conformitatea mărfurilor livrate cu scopurile pentru care Utilizatorul intenționează să le utilizeze și nici pentru daunele de orice natură care pot apărea ca urmare a utilizării sau folosirii produselor în sens general. Consumatorul se angajează să verifice conformitatea mărfurilor cu utilizarea prevăzută.